07 April 2008

Detektif Indigo Kembali

Image Hosted by ImageShack.us

6 ulasan:

Shamsul berkata...

Wah ganas... buku ni dah published kat KLIBF laris macam goreng pisang... cantik ni bro design ne...

Shamsul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shamsul berkata...

Wah ganas... buku ni dah published kat KLIBF laris macam goreng pisang... cantik ni bro design ne...

kucing urban berkata...

Tahniah Bro. Cover yang sungguh cantik bagi mata aku hehehehe... rinduu la nak buat cover. Faisal ada bg tau yang Bro buat cover and illustration dia... cayalah... buku ni akan jadik top seller hehehehe

cik daun berkata...

comel comel..

cik daun berkata...

tapi aku tak pernah habis baca buku faizal tehrani.. ehehehe