25 Julai 2010

Panglima Salleh Selepang Merah





Disclaimer: Reka bentuk kulit dalam blog ini bukanlah sesuatu yang muktamat (sesuatu yang pasti menjadi reka bentuk kulit sebenar buku berkenaan), ia lebih kepada 'kalau akulah yang design buku ni - ia akan jadi macam ni!' Harap maklum.

5 ulasan:

MARSLI N.O berkata...

Sdr Ydh: Yang benar ejaannya, selepang atau selempang?

Tolong semak di kamus. Jangan dah print kecoh satu malaya kerana meninggalkan m.

Maaf kalau pandai-pandai mengajar itek berenang.

sinaganaga berkata...

Sdr Mars,
Itu sengaja saya sengajakan - nak tengok sama ada editornya sedar atau pun tidak. Ha ha.

zan berkata...

wa ada buku ni..tapi versi kaver lama..

wa rasa versi lama lebih dramatik kaver dia jend..2 sen wa la..

Syamsul Bahri berkata...

Nak bekawan di fb: Syams El-Bahri El-Banjari

Syamsul Bahri berkata...

Nak bekawan di fb: Syams El-Bahri El-Banjari