27 Julai 2009

Salun Eksotikata

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

29 ulasan:

sinaganaga berkata...

Mana satu yang korang suka?

Salina berkata...

nombot dua. sedap mata memandang.

cik puan daun berkata...

naga paksa aku untuk vote:

sumer tak suka.. tapi kalau nak jugak.. dengan pasrah aku pilih no.4.

benci tau paksa2 gini..

sinaganaga berkata...

Daun,
Alasan kenapa kau suka nombor 4?

Tok Rimau berkata...

Gua mahu Jet Pejuang! Cool.

Tok Rimau berkata...

Jet tu appeal kat jantan dan salun tu appeal kat betina.

famia berkata...

Nombor 3!
Nombor 3!
Nombor 3!

Sebab....

Rare.

azzam supardi berkata...

No 1. Nampak terabai. Perempuan memang biasa diabaikan ha ha!

*G, crop bagi trim baik-baik punya. Kasi shadow skit2.

hegira berkata...

nombo 4 dan 5.

sebab foto penuh.

hegira berkata...

kenapa K aja yang huruf merah?

Imran berkata...

mata aku bagitau dia sedap kat nombor 2.

*kalau ada latar eksotik = mungkin better.

Perempuan cerdas berkata...

Nomor dua juga.

Sebab dia clean.

:)

M

Jelir berkata...

2.

wahyudi my berkata...

2

sinaganaga berkata...

Hegira,
Kenapa merah? Sebab, aaa, sajeeee... :)

Imran
Latar belakang bubuh ekzos banyak2 ek? HA HA.

Tapi, pilihan nombor 2 tu, kalau bubuh shadow sikit ok kot. :)

Tapikan, perempuan salun naik freedom fighter pun gempak jugak kan, kan, kan! Wakakakakaaaa...

Imran berkata...

Abg Naga,
Kalau kat bawah kusi tu ada banyak bulu bertaburan = eksotik.

Danielle_Corleone berkata...

gua nak no 3. :-p

hegira berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hegira berkata...

no 4 laahh..

apa kata merahkan huruf di awal ini.

Salun
Eksoti
Kata

Merahkan S.E.K

Serius ni.

sinaganaga berkata...

Imran,
Menarek gak cadangan tu! Aku macam dah terpengaruh je dah ni, he he he!

Hegira,
Huruf 'K' yang merah tu sebab dimiliki bersama antara perkataan eksotiKA dengan KAta.

Damn! Huruf KA le kena merah, ye dok Imranggg? (Er, orang rumah sehat? :) )

sinaganaga berkata...

Imran,
Blonde ke brunette ek? :)

sinaganaga berkata...

Ayuh, kita berjedar sebentar dan mari kita lihat keputusan undian kita setakat ini.

1. - 1 undi

2. - 5 undi

3. - 3 undi

4. - 2 undi

5. - 1 undi

Ulasan: No. 2 tu, emmm, komposisi susun atur kat atas satu muk asurat tu bolehlah dikatakan menarik. Jika ditambah dengan bulu-bulu, i mean, rambut-rambut yang bertaburan - akan menambah cantiklah.

No. 3 - ini memang satu design gile untuk kaver buku puisi. Lim Swee Tim MUNGKIN akan kata, "ni buku puisi ke buku hape ni weh? Wakakakakaaa...

No. 4 - ini kaver, kalu painter tengok, dia terus tangkap, "Wo, Whistler's Mother!" Painting ni bertajuk Arrangement in Grey and Black: The Artist's Mother. Makanya, soal komposisi ilustrasi tu dah tak ada persoalan lagilah, ha ha.

Cuma, kalau orang macam Tok Rimau tengok kaver buku ni, dan kau beritahu, "Ni berdasarkan sebuah painting bla bla bla..." Dia akan cakap, "Aku tak kenal pun!"

Ok, masih boleh mengundi lagi. Sila! Sila! Sila!

sinaganaga berkata...

K merah tu - mmm, adalah oppostion dalam prinsip rekaan tu kat situ.

Imarn,
Cuma... mana yang lebih memberi impak - aku warna merahkan KA atao aku warna merahkan S pada awalan Salun, E pada awalan Eksotik, dan K pada awalan Kata?

Mmmm, nampak macam menarik tak idea SEK tu? SEK, SEX, TEKS, TEXT, SEX, SEXY, SEKSSS, hu hu!

Wat say you?

sinaganaga berkata...

Kaver no.5 - Fara memang cantik. Mmmm. :)

Imran berkata...

Bro Naga,
Blonde ke brunette? Haha...mata aku suka brunette.

Aku rasa idea Alina - SEK tu ok gak. 'SEK= SEKOLAH'. haha...

Highlight awalan S,E,K. tengok jadi camne

sinaganaga berkata...

Imran,
Nanti2 aku pos ke blog ni.

jiGOMorrison berkata...

aku suka no. 3, walaupun aku tak faham apa simboliknya jet pejuang atas kepala orang yang sedang ber'salun' tu.

aku sokong warnakan 'k' sahaja, yang lain biarkan hitam.

Water Lily berkata...

aku suka nombor 2 dan 3

Firol berkata...

jet pejuang baru ada kelas