04 April 2007

Masitah NEW

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

10 ulasan:

sinaganaga berkata...

Mawar/Diana,
Saya suka cover yang atas sekali. Lebih misterius dan dramatikus.

sinaganaga berkata...

Mawar,
Yang bawah sekali - mata awek tu je sharp (tak blur).

sinaganaga berkata...

Diana,
Bos suka yang blur tapi mata sharp tu.

Ha ha.
Suka hati kau orang le nak pilih mana.

kucing urban berkata...

Best yang ni... ada mood seram...

mawar berkata...

Azalan?
Kak Norimah baru hubungi saya tentang cover masitah. perlu bincang dengan Azalan, bagaimana untuk hubungi?

mawar berkata...

Azalan
boleh hubungi saya di mawarshafie@yahoo.com atau mar@ukm.my

sinaganaga berkata...

Mawar,
Sebenarnya, design ini (dan yang beberapa keping lagi) sudah melalui saringan Mesyuarat Jawatankuasa Reka Bentuk antara Penerbit dan Syarikat yang membuat kerja-kerja pra-cetaknya.

Aku tak berapa suka design ini. tetapi, bagi menghormati 'panel' - aku terima pilihan mereka sajalah. Ha ha.

Sebenarnya, kami tidak layan sangat kehendak penulis kerana 'tetuan' kami - editor DBP. Ha ha. Tapi, kalau nak layan juga kehendak 'tetuan' (selepas sesatu design itu telah dipersetujui) - insyaAllah, designer lain akan ambil alih dan insyaAllah cover itu akan jadi lebih hodoh. Itu polisi (tak rasmi) panel penilai.

Tapi, oleh kerana hubungan baik aku dengan editor buku Mawar ni (sebab dia cantik?) - aku layan jugalah kehendak2 kecil beliau (dan Mawar): untuk mood misteri dan kabur tu, misalnya.

Aku harap tiada perbincangan kali ke-3 dengan siapa2 lagi. Maaf! Tengah sibuk sangat - insyaAllah, akan jumpa Faisal Tehrani (minum2 kopi buatan USA. Ha ha) bila-bila masa pada minggu ni untuk membincangkan idea buku Bedar Sukma Bisu yang maha 'pop' (insyaAllah!).

Oh ya, aku ada nomer telefon Mawar, sebenarnya. Nak telefon - malu! Ha ha.

Seperkara lagi, siapa "Azalan'?
.
.
.
.
Ha ha.

sinaganaga berkata...

Mawar,
Maaf atas kesulitan, kekilafan, dan ketidakpuasan hati mana-mana pihak.

Yang benar,
DESIGNER MARHEIN

sinaganaga berkata...

Kucing Urban,
Terima kasih kerana jadi peminat nomer satu design2 cover aku. :)

dugongsenyum berkata...

a'ah, yang atas sekali tu paling cun!